dgsecurity decoration dgsecurity decoration dgsecurity decoration DG Security Services SRL dgsecurity decoration dgsecurity decoration

 PRELUAM RISCURILE PENTRU CONFORTUL TAU !

      

      Proiectele tehnice aferente sistemelor de securitate constituie garantia unui sistem de securitate corect instalat si in conformitate cu prevederile legale si exigentele standardelor de calitate la nivel national si european.

     Fie ca vorbim de un sistem de supraveghere video, un sistem antiefractie sau de control acces in oricare dintre cazuri o dimensionare corecta a sistemului si alegerea unor solutii eficiente si cu un randament ridicat calitate -pret constituie optiunea ideala.

    Proiectul tehnic al sistemelor de securitate nu este doar o obligatie legala care poate fi sanctionata, este o necesitate in cazul clientilor care vor sa plateasca un sistem de securitate eficient la un pret corect.

     In cazul unitatilor enuntate in art. 68 din HG 301/2012 respectiv case de schimb valutar, amaneturi, cazinouri, benzinarii, banci, casierii de utilitati, etc., aceste proiecte sunt necesare avizarii inainte de inceprea activitatii iar inexistenta lor pe langa faptul ca poate genera amenzi, poate constitui o piedica in obtinerea autorizatiei de functionare.

    Trei motive pentru care nu este indicat ca vanzatorul de echipamente de securitate sa faca proiecte tehnice :

                - supradimensionarea sistemului de securitate fara un fundament operational;

                - echipamente scumpe la un randament scazut;

                - zone / riscuri neacoperite datorita subiectivitatii.


   Pentru ca am ales sa ne pastram obiectivi nefiind prestatori de servicii de paza si nici instalatori de sisteme de securitate suntem solutia ideala atat pentru construirea unui concept de securitate dar si pentru a solutiona rapid o problema de securitate punctuala sau pentru a evita o amenda substantiala.


dgsecurity decoration dgsecurity favicon DG Security Services

DG SECURITY SERVICES SRL  este inregistrata ANSPDCP conform NRG 0008259 /NI 727531824890 / 13.03.2018

 PACHETUL BASIC  

PRETURI INCEPAND CU

400 LEI + TVA

 PACHETUL COMPACT  PRETURI INCEPAND CU

600 LEI + TVA

 PACHETUL PREMIUM  PRETURI INCEPAND CU

1000 LEI + TVA

 CONTACT RAPID  0728.888.081

Copyright © 2017-2018 DG Security

Toate drepturile rezervate.


Protecţia datelor