dgsecurity decoration dgsecurity decoration dgsecurity decoration DG Security Services SRL dgsecurity decoration dgsecurity decoration dgsecurity decoration

    Societatea noastra este infintata in anul 2014 cu sediul central in Bucuresti-Ilfov si a avut o ascensiune constanta ajungand in anul 2018 la o extindere nationala, o echipa considerabila si expertiza consistenta dobandita prin volumul mare de lucrari si mai ales prin complexitatea acestora.

    Suntem o echipa tanara dar cu suficienta experienta acumulata pentru a oferii consultanta in domeniul securitatii fizice atat pentru consumatorii de securitate in special companiile multinationale cat si pentru prestatorii de servicii de securitate.

    Echipa noastra are in componenta evaluatori de risc la securitatea fizica inscrisi RNERSF, proiectanti in domeniul sistemelor de securitate cat si juristi si psihologi care pot acoperii intreaga sfera de servicii in domeniul consultantei de securitate.

     Expertiza anterioara in domeniul securitatii acumulata de fiecare membru in parte cat si experienta comuna asimilata in cadrul echipei DG SECURITY ne face sa putem analiza si intelege problemele si nevoile fiecarui client in parte identificand cea mai avantajoasa solutie pentru a construii un sistem de securitate eficient dar si rentabil intrucat coordonanta financiara este un element important in fiecare organizatie.

     Datorita retelei construite la nivel national, logisticii avansate de care dispunem si experientei dobandite in cadrul numeroaselor lucrari cu specific si anvergura diferita, putem realiza lucrari la nivel national si in regim de urgenta putand avansa termene de 12-72 de ore si preturi promotionale pentru extinderea portofoliului de clienti.

     Pentru ca am ales sa ne pastram obiectivi nefiind prestatori de servicii de paza si nici instalatori de sisteme de securitate suntem solutia ideala atat pentru construirea unui concept de securitate dar si pentru a solutiona rapid o problema de securitate punctuala sau pentru a evita o amenda substantiala.

        


dgsecurity decoration

Our security is having your security first

O ECHIPA UNITA SI STABILA, SUNTEM CA O FAMILIE.

Our Services

dgsecurity decoration

EVALUARE DE RISC LA SECURITATEA FIZICA

PROIECTE TEHNICE SISTEME SECURITATE

SECURITATE LA INCENDIU

CONSULTANTA IN DOMENIUL SECURITATII

MANAGEMENTUL SECURITATII     EXTERNALIZAT

dgsecurity favicon O ECHIPA UNITA DIN PASIUNE dgsecurity favicon DG Security Services training arme supraveghere interventii incendiu premii

DG SECURITY SERVICES SRL este inregistrata ANSPDCP conform NRG 0008259 /NI 727531824890 / 13.03.2018

contact training supraveghere

 CONTACT RAPID  0728.888.081

Copyright © 2017-2018 DG Security

Toate drepturile rezervate.


Protecţia datelor