dgsecurity decoration dgsecurity decoration dgsecurity decoration DG Security Services SRL dgsecurity decoration dgsecurity decoration DG Security Services dgsecurity decoration

Our security is having your security first

   Organizarea securitatii intr-o organizatie cu mai multe puncte de lucru sau chiar si in cazul uneia singure dar cu dimensiuni generoase si complexitate ridicata constituie atat garantia desfasurarii a obiectului de activitate in bune conditii si atingerea obiectivelor finale ale compatiei cat si controlul riscurilor si al pierderilor potentiale.

  Organizarea securitatii incepe cu intelegerea nevoilor de securitate, identificarea riscurilor, conceperea unor proceduri de securitate specifice si conturarea unui profil si concept de securitate adaptat nevoilor fiecarei organizatii in parte.

   Conceptul de securitate se poate traduce ulterior in selectia de furnizori si stabilirea S.L.A. - urilor acestora, contolul costurilor, monitorizarea pierderilor si a riscurilor, monitorizarea serviciilor de securitate pentru obtinerea unui standard cat mai ridicat de servicii.

   Acest concept de securitate identificat si conturat corect aduce un plus valoare concret masurabil prin diminuarea pierderilor si eficientizarea costurilor.

DG SECURITY SERVICES SRL este inregistrata ANSPDCP conform NRG 0008259 /NI 727531824890 /13.03.2018

Preturi la consultanta de securitate

 PACHETUL BASIC


  

PRETURI INCEPAND CU

3600 LEI + TVA

 PACHETUL COMPACT  PRETURI INCEPAND CU

5400 LEI + TVA

 PACHETUL PREMIUM  


PRETURI INCEPAND CU

9800 LEI + TVA

 CONTACT RAPID  0728.888.081

Copyright © 2017-2018 DG Security

Toate drepturile rezervate.


Protecţia datelor